Vågåcupen

Logo Vågåcupen

Vågå IL har gleden av å invitere til en turnering lørdag den 28. mars 2020 i Vågåhallen.

Vi inviterer gutter og jenter fra 7-9 år til en dag med action, lek og moro. Vi oppfordrer alle klubbene til også å stille lag i de klassene, som de ikke har lag i seriespillet, spesielt i gutteklassene. Det er åpent for at «vennelag» kan delta, så lenge de har tilknytning til et idrettslag. I tillegg til håndballkampene skjer det mye annet moro i hallen, som blant annet konkurranser med Playfinity-baller og måling av skuddhastighet.

Turneringsavvikling:

Det spilles minihåndball med 4 spillere inkludert målvakt på banen og hvert lag består av maks 8 spillere. Har ditt lag mange spillere i en klasse så meld gjerne på flere lag, for ingen liker å sitte på benken. Spilletid er 1×15 min. og kampene spilles på tre baner på tvers av den vanlige håndballbanen. Turneringen gjennomføres basert på NHF sine regler. Alle spillerne premieres med medalje og en sekk. Premiering vil foregå etter lagets siste kamp.

Påmelding:

Påmelding gjøres ved å sende lagnavn, klasse og antall spillere, samt navn og kontaktinfo på lagleder til e-post post@vagail.no. Påmeldingsfrist er tirsdag den 24. mars 2020.

HUSK! Påmeldingsavgiften er kr 600 per lag og betales til konto 20850720216 innen påmeldingsfristen. Merk betalingen med lag og klasse.

Premiering:

Alle spillere får deltakerpremie og medalje.

Inngang tribune:

Barn/ungdom (0-16 år): Gratis

Voksne:                              50,-

Kafé:

Det vil være i hallen så lenge det spilles kamper. Der får man kjøpt sunne matvarer, som blant annet wraps, fruktkurv, smoothies, smurte baguetter og kaffe.

Betalingsmåter er kontant og via VIPPS.

Reklame